Optima Plaatbewerkingen Passie voor interieurwerk
HPL-Persen

hpl-pers

 

Ontzorgen doen we graag

Optima maakt standaard gebruik van vaste voorraadhoudende leveranciers, zodat er een enorme hoeveelheid kleuren binnen enkele werkdagen geplakt op diverse dragermaterialen (MDF, Spaanplaat en Multiplex) aan u geleverd kan worden. Maar ook aanlevering van eigen materiaal is mogelijk. Wij bewerken het graag en verzorgen zelfs desgewenst het transport.

 

Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn dan ook afgestemd op HPL in 3050x1300mm en 4100x1300mm, om zaagverlies te voorkomen.

 

Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart u enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL-laag of een fineerlaag. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen doen we graag. De persservice van Optima Plaatbewerkingen wordt dan ook door veel van onze klanten gebruikt.

 

Wilt u meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Optima Plaatbewerkingen, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.

 

paars-contact