Optima Plaatbewerkingen Passie voor interieurwerk
Nieuwe huisstijl Optima
10 / 11
Nieuwe huisstijl Optima
By: Optima Plaatbewerkingen, Categories: Geen categorie, Reacties staat uit voor Nieuwe huisstijl Optima

cover_flyer_optima

Optima Plaatbewerkingen is onderdeel van de Maiburg groep sinds 2011. Met name bedrijven in de houtverwerkende industrie vinden hun weg via Maiburg naar Optima. Een ontwikkeling die het bedrijf goed gedaan heeft. Om beide bedrijfsonderdelen wat beter op elkaar aan te laten sluiten is besloten om de huisstijl van ons bedrijf op een aantal punten te wijzigen. Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe huisstijl.

 

Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere foto’s en een nieuwe pay-off. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Van een wat behoudend en relatief onbekend bedrijf zijn we onder de Maiburg vlag uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Het machinepark is danig uitgebreid en vernieuwd en we leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardig werk. Passie voor interieurwerk; dát is wat we hebben! Een beetje zelfverzekerdheid uitstralen mag dan wel toch?

 

Met name het wijzigen van de wat fletse kleur paars in krachtig rood is het meest in het oog springend. Het resultaat is een aangepaste website, briefpapier en enveloppen en de creatie van een nieuwe bedrijfsfolder. U bekijkt hem hier. Leidt dit allemaal tot meer voordelen voor u? Nee, die illusie hebben we niet. Voor bestaande relaties zal er weinig veranderen. U zoekt vakmensen die uw opdracht snel en nauwkeurig uitvoeren. En wij leveren dat. We maken de zaken vooral niet mooier dan ze zijn, maar vertellen deze mooie zaken wel graag tegen wat meer mensen.