Optima Plaatbewerkingen Passie voor interieurwerk
Vogelhuisjes
05 / 06
Vogelhuisjes
By: Optima Plaatbewerkingen , Categories: Geen categorie , Reacties staat uit voor Vogelhuisjes

Weer eens wat anders. In de verloren uurtjes hebben we voor het goede doel vogelhuisjes voorbereid ten behoeve van dagbesteding. Zagen, frezen en boren, een paar van de diensten die wij u bieden, komen hier samen. Doen we graag!

 

vogelhuisjes

19 / 04
Zaagstaat vernieuwd
By: Optima Plaatbewerkingen , Categories: Geen categorie , Reacties staat uit voor Zaagstaat vernieuwd

Let op! Wij hebben onze zaagstaat onlangs vernieuwd. Een handig formulier welke wij eenvoudig kunnen verwerken om u zo snel mogelijk te helpen. Gebruik dan ook voortaan dit vernieuwde formulier:

 

excel-icon Zaagstaat Optima Plaatbewerkingen

 

Vul het online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vindt u terug in het formulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die u zoekt aan ons voor te leggen. Als u het formulier heeft ingevuld kunt u het per email aan ons versturen.

10 / 11
Nieuwe huisstijl Optima
By: Optima Plaatbewerkingen , Categories: Geen categorie , Reacties staat uit voor Nieuwe huisstijl Optima

cover_flyer_optima

Optima Plaatbewerkingen is onderdeel van de Maiburg groep sinds 2011. Met name bedrijven in de houtverwerkende industrie vinden hun weg via Maiburg naar Optima. Een ontwikkeling die het bedrijf goed gedaan heeft. Om beide bedrijfsonderdelen wat beter op elkaar aan te laten sluiten is besloten om de huisstijl van ons bedrijf op een aantal punten te wijzigen. Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe huisstijl.

 

Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere foto’s en een nieuwe pay-off. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Van een wat behoudend en relatief onbekend bedrijf zijn we onder de Maiburg vlag uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Het machinepark is danig uitgebreid en vernieuwd en we leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardig werk. Passie voor interieurwerk; dát is wat we hebben! Een beetje zelfverzekerdheid uitstralen mag dan wel toch?

 

Met name het wijzigen van de wat fletse kleur paars in krachtig rood is het meest in het oog springend. Het resultaat is een aangepaste website, briefpapier en enveloppen en de creatie van een nieuwe bedrijfsfolder. U bekijkt hem hier. Leidt dit allemaal tot meer voordelen voor u? Nee, die illusie hebben we niet. Voor bestaande relaties zal er weinig veranderen. U zoekt vakmensen die uw opdracht snel en nauwkeurig uitvoeren. En wij leveren dat. We maken de zaken vooral niet mooier dan ze zijn, maar vertellen deze mooie zaken wel graag tegen wat meer mensen.

 

 

 

 

10 / 06
Nieuwe kantaanlijmer
By: Optima Plaatbewerkingen , Categories: Algemeen , Reacties staat uit voor Nieuwe kantaanlijmer

Optima_Kantaanlijmer_Nieuw

 

In het pand van Optima Plaatbewerkingen staat een uitgebreid machinepark op het gebied van frezen, boren, HPL-persen en zagen. Onlangs kochten wij een nieuwe kantaanlijmer aan. Biesse Artech Akron 440 AX. De bewerkingsmogelijkheden worden door deze nieuwe machine nog uitgebreider en van een nog hoger afwerkingsniveau. Onder meer door extra functionaliteiten zoals een voorfrees-, schraap en poetsunit op de machine zelf.

 

Kantaanlijming is de ‘finishing touch’ voor ieder werkstuk. Dat vraagt om vakmanschap en de allerbeste technische middelen. Ieder paneel wordt met zorg bekleed, waarbij we voor het verlijmen en afwerken verschillende materialen kunnen inzetten. Bij Optima Plaatbewerkingen bent u aan het juiste adres!

06 / 05
Welkom op de nieuwe website
By: Optima Plaatbewerkingen , Categories: Algemeen , Reacties staat uit voor Welkom op de nieuwe website

Optima_Home_Nieuw

 

Welkom op de nieuwe website van Optima Plaatbewerkingen. Met een fris jasje en actuele informatie bieden we u een overzicht van onze diensten. Wilt u meer info over de mogelijkheden van Optima Plaatbewerkingen voor uw bedrijf, dan nodigen we u uit contact met ons op te nemen. We vertellen u er graag meer over!