Optima Plaatbewerkingen Passie voor interieurwerk
Referenties
Referentie_Plaatbewerkingen_GDSKeramiek 

GDS Keramiek – Delft

GDS Keramiek uit Delft levert bakstenen, dakpannen en straatstenen van diverse topmerken aan de bouwsector. In een uitgebreidie showroom te Delft worden alle collecties uitgebreid tentoongesteld. Optima Plaatbewerkingen leverde een bijdrage aan de inrichting door het plaatmateriaal voor de showroomkasten gezaagd en wel aan te leveren. Het resultaat: een duidelijke presentatie van de producten door het contrast tussen de kleur van de stenen / dakpannen en de door-en-door zwart geleurde MDF panelen. Een opdracht op het lijf geschreven van Optima Plaatbewerkingen. Plaatmateriaal gezaagd en per onderdeel verpakt aangeleverd voor een eenvoudige montage. Kosten- en tijdsbesparend; dat is waarmee we u graag ontzorgen.

 

 

B. Vos Projecten – Beilen

Optima Plaatbewerkingen neemt diverse plaatbewerkingen geregeld uit handen van haar klanten. B. Vos Projecten ontwerpt en bouwt interieurs voor diverse bedrijven en particulieren. Vos werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor de ontwerpen niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Deze eisen worden ook aan haar leveranciers gesteld. Optima Plaatbewerkingen voldoet hieraan en verzorgd naast plaatmateriaal van diverse topmerken ook geregeld voor seriematige bewerkingen hiervan.

Een voorbeeld is de aanlevering van 18 ronde tafelbladen op maat. Met behulp van onze CNC frees is een gemelamineerde spaanplaat 18mm in een cirkel van bijna 2 meter doorsnede uitgezaagd. Deze is opgedikt met MDF stroken en vervolgens rondom netjes afgewerkt met een ABS-kantenband. Zo wordt de indruk van een dik, massief blad gecreëerd. Een opdracht met wat uitdaging maar feillloos afgerond door onze vakkundige medewerkers. De bladen worden in een Amsterdams hotel toegepast om bij gelegenheden over bestaande tafels heen te leggen. Een geheel andere sfeer en indeling in de ruimte tot gevolg.

 

 

NSS-Wereldtop – Den Haag

In maart 2014 was Nederland gastheer voor de Nucleair Security Summit 2014. In het Worldforum in Den Haag spraken nagenoeg alle wereldleiders over het voorkomen van nucleair terrorisme. Een enorme operatie voor Nederland. Het tweedaagse congres waar alle internationale ogen op gericht waren, is inmiddels weer ver achter ons. De 58 wereldleiders en hun gevolg zijn weer bezig met andere zaken. Toch blikken we nog even terug. Maiburg verzorgde namelijk een deel van de inrichting.

In opdracht van Fraai Projecten BV uit Raamsdonksveer leverde Optima Plaatbewerkingen het plaatmateriaal voor de tafels waaraan werd gegeten door alle wereldleiders. Het gebruikte decor Pfleiderer SE2 Hoogglans op 18mm spaanplaat zorgde voor een moderne maar chique uitstraling van de volledige zaal. Bovendien verzorgde Optima Plaatbewerkingen uiteraard de bewerking van het materiaal zelf en creëerde in totaal 72 tafelbladen van 2700x900mm groot. Platen werden afgeband met een 2mm hoogglans PVC kantenband en er werd een opstaande rand gemaakt van 90mm. Hiermee werd Fraai Projecten behoorlijk ontzien in dit seriewerk. Geen probleem bij Optima Plaatbewerkingen!